Web Projecten
Web Applicaties

Kiboko ontwikkelt websites voor interactieve, informatieve toepassingen al dan niet met database ondersteuning.

Sites worden ontwikkeld met standaard protocollen als asp, php, xml en xhtml. Voor de database worden platforms als MySQL and MSSQL gebruikt.

Voor webpagina beheer door gebruikers en disussie forums maakt Kiboko gebruik van open source pakketten als Joomla!. Deze paketten bieden een brede functionaliteit en kunnen gemakkelijk aan de wensen van de gebruiker worden aangepast.

Lees meer...
 
Tropische Landbouw
Kennis

Op het gebied van de Tropische Landbouw is jarenlange kennis aanwezig over duurzame landbouwsytemen gebaseerd op integratie van akkerbouw, veeteelt en bodembescherming

Daarnaast is er kennis ontwikkeld op het gebied van de landbouwvoorlichting en de verbouw van een groot aantal tropische gewassen.

Deze kennis en ervaring is opgedaan gedurende 10 jaar in Gabon, Tanzania en India in ontwikkelingsprojecten van de Food and Agriculture Organization (FAO) van de Verenigde Naties. Zie ook de foto's van werk in deze projecten.

Lees meer...
 
AllFusion Plex
Kennis

Werkend in verschillende projecten is 10 jaar ervaring opgedaan met de software tool AllFusion Plex .

Naast het ontwikkelen applicaties is het onwerpen en ontwikkelen van Base-Class patterns een van de hoofdactiviteiten. De modules in de base-class vormen de basis voor de klant specifieke software ontwikkeling.

Lees meer...